Το Google+ δημιουργεί για κάθε χρήστη βίντεο αφιέρωμα του 2014

Ημ/νία: 23 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέχρι και σήμερα, το Google+ ήταν το μόνο δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο χωρίς να μας έχει δώσει κάτι για τη χρονιά 2014. Το Facebook δημοσίευσε ειδικές σελίδες για γενική ανασκόπηση του 2014 και ανασκόπηση κάθε χρήστη, το Twitter επίσης δημοσίευσε ειδική σελίδα για ανασκόπηση του 2014, το YouTube δημιούργησε βίντεο αφιέρωμα του 2014, και τώρα είναι η σειρά του Google+.

Google Plus Year In Photos 2014

Σήμερα έλαβα ειδοποίηση πως δημιουργήθηκε αυτόματα μία ταινία με φωτογραφίες και βίντεο τα οποία αυτόματα ανεβαίνουν στον Google+ λογαριασμό μου μέσω της λειτουργίας «Auto Backup» από την κινητή συσκευή μου. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ο σύνδεσμος g.co/YearInPhotos, ο οποίος οδηγεί στη σελίδα «Το έτος σε φωτογραφίες» και στο βίντεο αφιέρωμα του 2014 για κάθε χρήστη.

Η ταινία δημιουργήθηκε χάρη στη λειτουργία «Αυτόματα εφέ» και λόγω του ότι υπάρχει αρκετό περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο στον λογαριασμό μου, κάτι το οποίο πρέπει να το έχετε υπόψιν σας αν δεν υπάρχει αντίστοιχη ταινία για εσάς.

Τέλος, το βίντεο μπορείτε να το κοινοποιήσετε στο προφίλ σας ή σε άλλα Κοινωνικά Δίκτυα και φίλους μέσω συνδέσμου, να το επεξεργαστείτε, καθώς επίσης και να το κατεβάσετε. Βέβαια, στη δική μου Android συσκευή δεν κατάφερα να το επεξεργαστώ, αλλά η ομάδα του Google+ αναφέρει πως μπορείτε να το κάνετε.

Το παρόν άρθρο είναι μέρος της σειράς άρθρων «Social Media Best of 2014».

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑