Το Google+ βελτιώνει πλέον αυτόματα και τα βίντεο σας!

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, όσοι χρησιμοποιούν το Google+ θα έχουν παρατηρήσει πως το Κοινωνικό Δίκτυο μπορεί και βελτιώνει αυτόματα τις φωτογραφίες των χρηστών. Πλέον, μία νέα επιλογή επιτρέπει την αυτόματη βελτίωση και στα βίντεο, διορθώνοντας αυτή τη στιγμή τον φωτισμό, τα χρώματα και τη σταθερότητα, και μελλοντικά την ομιλία.

Google Plus video auto enhance

Προτού η αυτόματη βελτίωση διορθώσει κάποιο βίντεο, πρώτα επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν το αρχικό και τελικό αποτέλεσμα, χωρίζοντας το βίντεο ακριβώς στη μέση, και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα εφαρμόσουν τις αλλαγές. Η ανάλυση του βίντεο κατά τη σύγκριση είναι μικρή, μόλις 360p, όμως οι διαφορές είναι εμφανείς έως έναν βαθμό. Μετά την εφαρμογή αλλαγών, η ανάλυση επιστρέφει στα κανονικά πλαίσια και υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στο αρχικό βίντεο.

Για όσους χρήστες χρησιμοποιούν τη λειτουργία «Auto Backup», η οποία αυτόματα ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο των χρηστών στο Κοινωνικό Δίκτυο από συσκευές Android και iOS, το Google+ θα αναλύει τα βίντεο και θα προτείνει στους χρήστες να δουν και να συγκρίνουν το παλιό βίντεο με το νέο βίντεο όποτε το θεωρεί απαραίτητο. Γενικά, όλοι οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα ενός βίντεο το οποίο έχουν ανεβάσει στο Google+ και να πατήσουν με σειρά τις επιλογές «Περισσότερα» και «Αυτόματη βελτίωση» για να συγκρίνουν το αρχικό και τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Google Plus post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑