Όλες οι επερχόμενες αλλαγές της LinkedIn Αρχικής Σελίδας

Ημ/νία: 17 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως φαίνεται, οι LinkedIn χρήστες θα υποδεχτούν το 2015 έχοντας μία διαφορετική Αρχική Σελίδα από αυτή που έχουν τώρα, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες μία πιο απλοϊκή Αρχική Σελίδα θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

linkedin new home page

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση της νέας Αρχικής Σελίδας. Όπως θα παρατηρείτε, στο πάνω μέρος εντοπίζουμε το προφίλ του χρήστη, επιλογή για επεξεργασία του προφίλ, δύο πλαίσια analytics σχετικά με το πόσοι είδαν το προφίλ του χρήστη και πόσοι το περιεχόμενο του, πλαίσιο δημοσίευσης, και τέλος ένα πλαίσιο με ονομασία «Keep in Touch», μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ενημερώσεις του δικτύου τους και να πραγματοποιούν νέες συνδέσεις.

Στη δεξιά μπάρα της Αρχικής Σελίδας θα υπάρχει μέσα σε λίγες μέρες μονάχα μία διαφήμιση, με τα υπόλοιπα να έχουν όλα μεταφερθεί στο πάνω μέρος της σελίδας, δημιουργώντας ένα πιο απλό και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη.

Τέλος, το LinkedIn Pulse θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάνω μέρος των δημοσιεύσεων της Αρχικής Σελίδας, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν δημοφιλές περιεχόμενο των influencers και των επαφών του δικτύου τους.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑