Τα καλύτερα του ίντερνετ για το 2014 μέσα από το tumblr!

Ημ/νία: 15 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένα ένα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δημοσιεύουν τις δικές τους λίστες με το καλύτερο/δημοφιλέστερο περιεχόμενο για το 2014. Είδαμε την ανασκόπηση του Facebook, του Twitter, του YouTube και τώρα είναι σειρά του tumblr για να δούμε τα καλύτερα του ίντερνετ για τη χρονιά που σιγά σιγά μας αποχωρίζεται.

tumblr 2014 year in review

Μετά από ανάλυση εκατομμυρίων blogs, δισεκατομμυρίων δημοσιεύσεων και τρισεκατομμυρίων notes, η ομάδα του tumblr δημιούργησε το blog yearinreview.tumblr.com/2014 και μας παρουσιάζει ό,τι κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου του ίντερνετ μέσα στο 2014. Η επιλογή του περιεχομένου έγινε βάσει διαφόρων παραγόντων, όπως τις κοινοποιήσεις, τις επισκέψεις, την αύξηση των followers των blogs, κλπ.

Στο προηγούμενο blog θα βρείτε από τα πιο αστεία posts, τα καλύτερα gaming posts και τα καλύτερα GIFs, έως τα πιο viral blogs, τους ηθοποιούς με τις περισσότερες αναφορές και τα βιβλία τα οποία έγιναν γνωστά μέσα από το tumblr. Η λίστα είναι πάρα πολύ μεγάλη όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς!

Το παρόν άρθρο είναι μέρος της σειράς άρθρων «Social Media Best of 2014».

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑