Τα Facebook Trending θέματα βελτιώνονται και κάνουν εμφάνιση στο Android

Ημ/νία: 15 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα Trending θέματα τον Ιανουάριο του 2014, δίνοντας έτσι σε ορισμένους χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να ενημερώνονται για δημοφιλή και σχετικά με τα ενδιαφέροντα τους θέματα. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η λειτουργία Trending κάνει την εμφάνιση της στην Android εφαρμογή και βελτιώνεται ως προς την εμπειρία εξερεύνησης περιεχομένου.

Facebook Trending Topics Android

Από εδώ και στο εξής, χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Facebook στα Αγγλικά από ΗΠΑ (προς το παρόν), μπορούν μέσω Android και υπολογιστή να αναζητήσουν περιεχόμενο γύρω από ένα trending θέμα σε 5 κατηγορίες. Αυτές είναι οι εξής:

– Articles: Εμφανίζει περιεχόμενο από ειδησεογραφικά sites τα οποία καλύπτουν το θέμα.
In the Story: Εμφανίζει περιεχόμενο από ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας.
Friends and Groups: Εμφανίζει περιεχόμενο από φίλους σας οι οποίοι μιλούν για το θέμα.
Near the Scene: Εμφανίζει περιεχόμενο από ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για το θέμα κοντά στην περιοχή όπου διαδραματίστηκε.
Live Feed: Εμφανίζει περιεχόμενο σε ζωντανή ροή από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Facebook Trending Topics Android

Εκτός από τις προηγούμενες 5 κατηγορίες, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν περιεχόμενο όπως και προηγουμένως, δηλαδή χωρίς να το φιλτράρουν, με το Facebook να αναλαμβάνει να το ταξινομεί με βάση άλλους παράγοντες.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑