Φωτογράφος ενσαρκώνει δημοφιλή Κοινωνικά Δίκτυα σε άντρες μοντέλα

Ημ/νία: 8 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Viktorija Pashuta είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος μόδας. Ίσως να την έχετε ακούσει στο παρελθόν από μία φωτογράφιση με ονομασία «What If Girls Were Internet Browsers», στην οποία γυναίκες μοντέλα ντύθηκαν με τα χρώματα δημοφιλών browsers. Αυτή τη φορά, η Viktorija χρησιμοποίησε άντρες μοντέλα και θέμα της φωτογράφισης ήταν τα Κοινωνικά Δίκτυα.

what if guys were social networks

Ο επίσημος τίτλος της φωτογράφισης είναι «What if Guys Were Social Networks». Στόχος της Viktorija δεν ήταν μονάχα να χρησιμοποιήσει τα χρώματα του κάθε Κοινωνικού Δικτύου στα ρούχα του κάθε μοντέλου, αλλά επίσης να ενσαρκώσει τις αξίες και τα χαρακτηριστικά τους. Πιο συγκεκριμένα, η φωτογράφος χαρακτηρίζει το Facebook ως απλό (καθημερινό), το Twitter ως κλασικό, το Pinterest ως δημιουργικό, το LinkedIn ως επιχειρηματικό, το Instagram ως vintage, το Flickr ως καλλιτεχνικό, το tumblr ως hip και το Google+ ως καινοτόμο.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες.

man dressed as facebook

man dressed as flickr

man dressed as google plus

man dressed as instagram

man dressed as linkedin

man dressed as pinterest

man dressed as tumblr

man dressed as twitter

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑