Το LifeMappr app της ING αξιοποιεί Facebook και LinkedIn προς όφελος των οικονομικών

Ημ/νία: 5 Δεκεμβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Η εταιρία ING βοηθάει ανθρώπους να δουν το μέλλον με περισσότερη βεβαιότητα, προσφέροντας συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλοντας να αξιοποιήσει τα Social Media, και συγκεκριμένα τα LinkedIn και Facebook, η εταιρία δημιούργησε την εφαρμογή LifeMappr, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μία ταινία με τις σημαντικότερες στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους.

lifemappr

Η ταινία βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες από το προσωπικό προφίλ των χρηστών σε Facebook και LinkedIn. Μέσω αυτής της πρόβλεψης, η εφαρμογή ενθαρρύνει τους χρήστες να ξεκινήσουν διαχείριση των οικονομικών τους, αλλά και τον προγραμματισμό για το μέλλον. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να διαφοροποιήσουν τα στοιχεία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, αλλάζοντας τη ροή της ταινίας και συνεπώς την οικονομική πρόβλεψη στο τέλος. Τα στοιχεία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή δε δημοσιεύονται και αποκλειστικός κάτοχος των πληροφοριών αυτών είναι οι χρήστες.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑