Το YouTube προτείνει αλλαγή συνδέσμου σε κανάλια με πάνω από 500 subscribers

Ημ/νία: 25 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όλα τα YouTube κανάλια διαθέτουν έναν μοναδικό σύνδεσμο ο οποίος οδηγεί σε αυτά και είναι της μορφής youtube.com/user/username. Οι δημιουργοί των καναλιών είναι εκείνοι οι οποίοι ορίζουν το username στον προηγούμενο σύνδεσμο, και πολλές φορές το username παύει να αντικατοπτρίζει την εικόνα του καναλιού μετά από πιθανό rebranding.

youtube

Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Μέχρι πρότινος, το YouTube δεν επέτρεπε την αλλαγή του username, κάτι το οποίο σήμαινε πως τα κανάλια δε μπορούν να ολοκληρώσουν ένα πιθανό rebranding. Σήμερα, μαθαίνουμε από την ομάδα του YouTube πως κανάλια με πάνω από 500 subsribers, ή αλλιώς εγγεγραμμένους χρήστες, θα λάβουν μέσα στις επόμενες μέρες προτάσεις μέσω email και ειδοποιήσεων για αλλαγή του username τους, βάσει της περιγραφής τους, της Google ταυτότητας τους και τέλος των σχετικών sites τους.

how to change youtube channel custom url

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι προτάσεις, ενώ στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να βρείτε τα βήματα για την αλλαγή του username από τη στιγμή που θα λάβετε την ειδοποίηση στο κανάλι σας.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑