Πείτε «ευχαριστώ» στους Facebook φίλους σας με ένα ξεχωριστό βίντεο!

Ημ/νία: 14 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μεγαλύτερη σημασία στο Facebook έχουν οι φίλοι ενός χρήστη και το περιεχόμενο το οποίο ανεβάζουν. Όχι τόσο οι σελίδες και τα groups δηλαδή. Η ομάδα του Facebook κυκλοφόρησε μία νέα λειτουργία με ονομασία «Say Thanks», θέλοντας να δώσει στους χρήστες την ευκαιρία μέσα από ένα ξεχωριστό βίντεο να ευχαριστήσουν τους φίλους τους που είναι εκεί γι’αυτούς. Ποιος δεν εκτιμά ένα «ευχαριστώ» άλλωστε;

Facebook Say Thanks

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στις web και mobile εκδόσεις του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου, στη διεύθυνση fb.com/thanks, αρχικά για όσους χρησιμοποιούν ως γλώσσα τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Τούρκικα.

Facebook Say Thanks mobile

Οι χρήστες οι οποίοι θα επισκεφθείτε την προηγούμενη διεύθυνση, μπορείτε να:

1) Επιλέξετε τον φίλο ή τη φίλη στην οποία θέλετε να στείλετε το βίντεο.
2) Επιλέξετε ένα από τα (δύο προς το παρόν) διαθέσιμα θέματα για το βίντεο.
3) Επιλέξετε ποιες φωτογραφίες και δημοσιεύσεις θα συμπεριληφθούν στο βίντεο. Μπορείτε να ανεβάσετε και νέες φωτογραφίες.

Σε κάθε βήμα μπορείτε να βλέπετε την προεπισκόπηση του βίντεο στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Μόλις καταλήξετε στο βίντεο που επιθυμείτε, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή «Share Video» στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας, για να κοινοποιήσετε το βίντεο στη σελίδα του προφίλ σας με tag το όνομα του φίλου στο οποίο απευθύνεται το βίντεο, ώστε αυτό να εμφανιστεί και στο δικό του προφίλ. Έχετε τη δυνατότητα πριν την τελική κοινοποίηση να αλλάξετε το μήνυμα της δημοσίευσης του βίντεο.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑