Το Facebook στηρίζει τη μάχη κατά του ιού Ebola!

Ημ/νία: 6 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο Mark Zuckeberg, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, δώρησε τον προηγούμενο μήνα μαζί με τη γυναίκα του, Priscilla Chan, 25 εκατ. δολάρια στο CDC Foundation για τη μάχη κατά του ιού Ebola. Τώρα, ο ισχυρός άντρας θέλει να βοηθήσει περισσότερο τη δύσκολη αυτή μάχη μέσω του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου.

facebook supports fight for ebola

Μέσα στις επόμενες μέρες, ένα μήνυμα αναμένεται να εμφανιστεί στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας όλων των Facebook χρηστών, προτρέποντας τους να κάνουν μια δωρεά χρημάτων σε κάποιον οργανισμό ο οποίος συμμετέχει στη μάχη κατά του ιού Έμπολα. Ήδη, η ειδικά διαμορφωμένη σελίδα facebook.com/fightebola επιτρέπει τις δωρεές σε όσους την επισκεφθούν.

https://fbnewsroomus.files.wordpress.com/2014/11/unicef-message1.png

Επίσης, εκτός από τις πληροφορίες στις οποίες παραπέμπει ο προηγούμενος σύνδεσμος για τα συμπτώματα και τη θεραπεία του ιού Ebola, το Facebook αναμένεται να ξεκινήσει ενημέρωση στους χρήστες του για τον θανατηφόρο ιό σε συνεργασία με τη UNICEF στις πληγείσες περιοχές.

Τέλος, σε συνεργασία με τον οργανισμό NetHope, το Facebook δωρίζει 100 κινητά συστήματα δορυφορικών επικοινωνιών για να ενισχύσει την επικοινωνία μέσω κλήσεων και ίντερνετ σε απομακρυσμένες περιοχές των Γουινέα, Λιβερία και Σιέρα Λεόνε.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑