Στις 6/11 ο Mark Zuckerberg απαντά στις ερωτήσεις των Facebook χρηστών!

Ημ/νία: 1 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, κάθε Παρασκευή οι εργαζόμενοι του Facebook μαζεύονται και ρωτούν τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας οτιδήποτε επιθυμούν. Ο ίδιος, απαντώντας στις ερωτήσεις μαθαίνει πολλά και παίρνει καλύτερες αποφάσεις για τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Δικτύου. Όλοι κερδίζουν.

Q&A with Mark Zuckerberg

Στις 6 Νοεμβρίου του 2014, όλοι οι Facebook χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν απάντηση σε κάποια ερώτηση τους από τον Mark Zuckerberg. Το πρώτο Facebook Q&A event έχει ονομασία «Q&A with Mark», με τον Zuckerberg να απαντά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις χρηστών μέσα σε 1 ώρα.

Ήδη, οι χρήστες μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση και να κάνουν like σε όσες θεωρούν καλύτερες, καθώς αυτές με τα περισσότερα likes είναι και πιθανότερο να απαντηθούν.

Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, στις 24:00 ώρα Ελλάδος, θα ξεκινήσει το live streaming με τις απαντήσεις του Mark Zuckerberg στη σελίδα Q&A with Mark. Ρωτήστε κι εσείς ελεύθερα και ίσως είστε τυχεροί!

Update [07/11/14]: Δείτε τι απάντησε ο Mark Zuckerberg στις ερωτήσεις των χρηστών

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑