Τα οικονομικά αποτελέσματα του LinkedIn για το 3ο τρίμηνο του 2014

Ημ/νία: 31 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά από τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων των εταιριών Twitter και Facebook για το 3ο τρίμηνο του 2014, σειρά παίρνει η εταιρία LinkedIn με το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο της.

LinkedIn Q3 2014 financial results

Ξεκινώντας με το σύνολο των εγγεγραμμένων χρηστών, το LinkedIn κατάφερε να κερδίσει 19 εκατ. χρήστες από 1η Ιουλίου έως και 1η Σεπτεμβρίου 2014, φτάνοντας συνολικά τους 332 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες. Μέσα στο ίδιο τρίμηνο υπήρξαν κατά μέσο όρο 90 εκατ. μοναδικοί χρήστες οι οποίοι επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Δίκτυο τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα. Τέλος, υπήρξαν συνολικά 28 δισ. προβολές σελίδων του LinkedIn μέσα στο τρίμηνο.

Περνώντας στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα συνολικά έσοδα του τριμήνου ανήλθαν σε 568 εκατ. δολάρια, δηλαδή 34 εκατ. δολάρια παραπάνω από τα έσοδα του 2ου τριμήνου του 2014. Από τα συνολικά έσοδα, τα 345 εκατ. δολάρια προήλθαν από προϊόντα του Talent Solutions, τα 109 εκατ. δολάρια από προϊόντα του Marketing Solutions, και τέλος τα 114 εκατ. δολάρια από τις premium εγγραφές των χρηστών.

Περισσότερες και εικονογραφημένες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην παρουσίαση που ακολουθεί.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑