Τα οικονομικά αποτελέσματα του LinkedIn για το 2ο τρίμηνο του 2014

Ημ/νία: 4 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα οικονομικά αποτελέσματα του LinkedIn για το 2ο τρίμηνο του 2014 θεωρήθηκαν ως ισχυρά, αφού τα έσοδα ανήλθαν σε 534 εκατ. δολάρια, σχεδόν διπλάσια από τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου του 2013, κερδίζοντας ακόμη και τις εκτιμήσεις οι οποίες τα ήθελαν να είναι περίπου στα 505 εκατ. δολάρια.

linkedin money

Οι χρήστες του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου έχουν επίσης αυξηθεί και αυτή τη στιγμή είναι 313 εκατομμύρια.

«Το LinkedIn παρέδωσε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο, διατηρώντας παράλληλα τις επενδύσεις σε προσφορές μελών και πελατών», δήλωσε ο Jeff Weiner, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του LinkedIn. «Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σχέση με πολλές βασικές στρατηγικές προτεραιότητες, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της κλίμακας των ευκαιριών απασχόλησης στο LinkedIn, της επέκτασης της επαγγελματικής πλατφόρμα δημοσιεύσεων μας, και συνεχίζοντας τη στρατηγική στροφή προς το content marketing  μέσω Sponsored Updates.»

Περισσότερα για τα οικονομικά αποτελέσματα στην παρουσίαση που ακολουθεί.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑