Εντυπωσιακά Google+ εφέ μετατρέπουν σε Halloween τις selfie!

Ημ/νία: 28 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα λειτουργία έκανε την εμφάνιση της στις Google+ φωτογραφίες με ονομασία Halloweenify, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες να προσθέτουν σε όσες φωτογραφίες θέλουν Halloween θέματα. Δοκιμάστε να το κάνετε σε φωτογραφίες selfies ενός έως και τεσσάρων ατόμων.

Google Plus Halloween

Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, τότε επισκεφθείτε τη διεύθυνση photos.google.com και στο πάνω μέρος της οθόνης θα δείτε επιλογή για να επιλέξετε μεταξύ των αστείων εφέ και των τρομακτικών εφέ. Επιλέγοντας μια από τις δύο επιλογές και στη συνέχεια μια φωτογραφία στην οποία να απεικονίζονται ένα έως τέσσερα πρόσωπα, θα λάβετε μία νέα φωτογραφία με Halloween εφέ.

Google Plus Halloweenify selfies

Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, τότε θα χρειαστείτε την Android ή iOS εφαρμογή του Google+ για το Halloween εφέ. Ακολουθήστε τα βήματα των παραπάνω δύο εικόνων για να δημιουργήσετε τις δικές σας Halloween φωτογραφίες.

Google Plus Halloweenify

Επαναλάβετε τη διαδικασία σε όσες φωτογραφίες θέλετε ή ακόμη και στην ίδια φωτογραφία για διαφορετικά εφέ και μοιραστείτε τες με τους φίλους σας. Για να πάρετε μια γεύση από δημιουργίες άλλων χρηστών, ακολουθήστε το hashtag #halloweenify.

Πηγή: Google+ post

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑