Το Spot.IM μετατρέπει οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!

Ημ/νία: 22 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα περισσότερα sites δημιουργούν κοινότητες χρηστών αξιοποιώντας τη δωρεάν χρήση διαφόρων Κοινωνικών Δικτύων, με δημοφιλέστερα τα Facebook, Twitter και Google+. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες των sites προσφεύγουν σε τρίτα sites για να συζητήσουν. Μία νέα υπηρεσία, το Spot.IM, υπόσχεται να μετατρέψει δωρεάν οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!

Spot.IM turns any site into social network

Οι διαχειριστές ενός site αρκεί να προσθέσουν έναν html κώδικα στη σελίδα τους, έτσι ώστε να εμφανίσουν κάπου στην άκρη της σελίδας τους ένα εικονίδιο το οποίο προσδίδει ιδιότητες Κοινωνικού Δικτύου στη σελίδα. Το εικονίδιο αυτό ανοίγει ένα πλαίσιο στο οποίο οι επισκέπτες του site μπορούν να συζητούν δημόσια και ιδιωτικά μεταξύ τους, πραγματοποιώντας σύνδεση με κάποιο Facebook, Twitter, Google+ ή LinkedIn λογαριασμό.

Κάθε χρήστης διαθέτει το δικό του προφίλ μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί σε πολλές Spot.IM κοινότητες διαφόρων sites, τις δικές του ειδοποιήσεις, τις δικές του φιλίες, ακόμη και το δικό του username μέσω του οποίου οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να τον αναφέρουν σε συζητήσεις.

Spot.IM

Από την πλευρά του διαχειριστή, το Spot.IM επιτρέπει την αποβολή χρηστών οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες που θέτει κάθε site, καθώς και το φιλτράρισμα λέξεων, εικόνων, τηλεφωνικών αριθμών, κλπ.

Το Spot.IM λοιπόν, το οποίο λειτουργεί τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε υπολογιστές, επιτρέπει στους επισκέπτες ενός site να συζητούν μεταξύ τους για το αγαπημένο του site, δημιουργώντας νέες γνωριμίες και βοηθώντας την κοινότητα του site να μεγαλώσει.

Δείτε το Spot.IM εν δράσει σε κάποιο από τα Red Bull Cliff Diving ή Kerrang.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑