Ποσοστό επιτυχίας 80% για το πιστοποιητικό Cambridge English: First for Schools

Ημ/νία: 22 Οκτωβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το Cambridge English: First for Schools είναι ειδικά προσαρμοσμένο πιστοποιητικό ανώτερου μέσου επιπέδου στα ενδιαφέροντα των σπουδαστών, ώστε να ενισχύει το ενδιαφέρον τους να μάθουν αγγλικά. Στην Ελλάδα, το First Certificate in English (FCE), όπως ονομάζεται αλλιώς το προηγούμενο πιστοποιητικό, έχει ποσοστό επιτυχίας 80% για όσους προσπαθούν να το αποκτήσουν με την πρώτη προσπάθεια.

Cambridge English First for Schools

Η απόκτηση του πιστοποιητικού First for Schools ενθαρρύνει τους μαθητές να προχωρήσουν σε προετοιμασία για ανώτερου επιπέδου πιστοποιητικά ή να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στα αγγλικά για να αξιοποιήσουν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Το First for Schools αναγνωρίζεται από χιλιάδες κορυφαίες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο ενώ για την προετοιμασία των εξεταζομένων παρέχεται μία ευρεία γκάμα υποστηρικτικών προϊόντων και ύλης.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑