Το YouTube Creator Academy διαθέσιμο πλέον στα ελληνικά!

Ημ/νία: 15 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube Creator Academy είναι ένα μέρος στο οποίο όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ή ασχολούνται ήδη με το YouTube, μπορούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις παρακολουθώντας δωρεάν μαθήματα. Από το πώς να ξεκινήσουν ένα κανάλι και να αυξήσουν το κοινό του, έως το πώς να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών και να κερδίσουν χρήματα από το κανάλι, το Creator Academy είναι γεμάτο από μαθήματα.

YouTube Creator Academy greek

Το πρόβλημα για πολλούς Έλληνες χρήστες ήταν μέχρι πρότινος η γλώσσα των μαθημάτων, καθώς δε γνωρίζουν όλοι Αγγλικά. Μάθετε, λοιπόν, πως τα μαθήματα μεταφράστηκαν στην ελληνική γλώσσα, και πλέον μιλάμε για την Ακαδημία δημιουργών YouTube. Τα βίντεο παραμένουν στα Αγγλικά και μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους με χρήση των εικονιδίων κάτω από το βίντεο.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρεστε για την Ακαδημία δημιουργών μπορείτε να κάνετε subscribe (εγγραφή) στο YouTube κανάλι τους και να συμμετάσχετε στην Google+ κοινότητα τους.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑