Εισάγετε τις αγαπημένες σας κοινότητες στο Google+ προφίλ σας

Ημ/νία: 8 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά του Google+ είναι μεταξύ των άλλων οι κοινότητες. Αρκετοί είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Κοινωνικό Δίκτυο μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στις συζητήσεις διαφόρων κοινοτήτων. Το Google+ θέλοντας να αναδείξει περισσότερο τις κοινότητες, έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να προβάλλουν κοινότητες μέσω του προφίλ τους.

google plus communities to profile

Με μία επίσκεψη στην ενότητα «Πληροφορίες» του προφίλ σας, θα παρατηρήσετε πως υπάρχει ένα νέο πλαίσιο με ονομασία «Κοινότητες», το οποίο από προεπιλογή έχει κάνει απόκρυψη των κοινοτήτων στις οποίες συμμετέχετε. Μπορείτε μέσω της επιλογής «Εμφάνιση κοινοτήτων στο προφίλ σας» να επιλέξετε και να προβάλετε συγκεκριμένες κοινότητες στις οποίες συμμετέχετε ή και όλες. Όσον αφορά τις ιδιωτικές κοινότητες, αυτές θα είναι ορατές μέσω του προφίλ σας μονάχα από όσους χρήστες συμμετέχουν σε αυτές.

Τέλος, το πλαίσιο «Κοινότητες» εμφανίζεται στις ενότητες «Πληροφορίες» και «Αναρτήσεις» ενός Google+ προφίλ, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν κοινότητες στις οποίες συμμετέχουν οι φίλοι τους.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑