Το Facebook Audience Network φέρνει κοντά προγραμματιστές και διαφημιστές!

Ημ/νία: 7 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πρώτο ακούσαμε για το Audience Network του Facebook στα τέλη Απριλίου και τώρα μαθαίνουμε πως το δίκτυο διαφημίσεων του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου για τρίτες εφαρμογές γίνεται διαθέσιμο σε όλους τους προγραμματιστές και διαφημιστές.

Facebook Audience Network ads

Μέσω του Audience Network, οι προγραμματιστές μπορούν να ενσωματώνουν στις εφαρμογές τους διαφημίσεις και να αποκτούν κάθε μήνα έσοδα από αυτές. Υπάρχουν τριών ειδών διαφημίσεις, οι banner, interstitial και native.

Από την άλλη πλευρά, οι 1,5 εκατ. ενεργοί διαφημιστές του Facebook μπορούν να επεκτείνουν τις διαφημιστικές καμπάνιες τους και να στοχεύσουν πελάτες σε τρίτες εφαρμογές. Όλα τα προηγούμενα χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε τρίτη υπηρεσία, αφού η επιλογή για τοποθέτηση διαφημίσεων σε τρίτες εφαρμογές γίνεται μέσω των Ads Create tool και Power Editor, κάτι το οποίο σημαίνει πως η στόχευση γίνεται βάσει των γνωστών εργαλείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Atlas, το νέο δίκτυο διανομής διαφημίσεων του Facebook
2) Νέος τύπος Facebook διαφήμισης για τοπικές επιχειρήσεις αξιοποιεί την τοποθεσία των χρηστών

Τέλος, το Facebook Audience Network ήρθε για να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως οι AdMob της Google, Flurry της Yahoo, και MoPub της Twitter.

Πηγή: Facebook Developers

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑