Ping, η νέα μυστηριώδης εφαρμογή ειδοποιήσεων από το Secret

Ημ/νία: 29 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Την εφαρμογή Secret θα την έχετε ακουστά ή μπορεί και να τη χρησιμοποιείτε. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της και στην Ελλάδα. Η ομάδα, λοιπόν, της εφαρμογής κυκλοφόρησε ένα νέο app για Android και iOS με ονομασία Ping.

Ping app from Secret

Με μία επίσκεψη στα App Store και Google Play, θα διακρίνετε πως στην πρώτη περίπτωση η περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει «θα σας αρέσει», ενώ στη δεύτερη περίπτωση αναφέρει «ψάξτε το μόνοι σας». Μυστηριώδης εφαρμογή.

Δοκιμάζοντας το Ping, τόσο η χρήση του όσο και το user interface του, είναι όσο πιο απλά μπορούν να είναι. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης κάνει κλικ σε μία επιλογή «touch me» και στη συνέχεια εμφανίζεται μία άσπρη τελεία. Πατώντας την τελεία, υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες προς επιλογή, όπως «Apps worth downloading» (εφαρμογές τις οποίες αξίζει να κατεβάσετε), «Movies worth watching» (ταινίες τις οποίες αξίζει να δείτε) κλπ, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να επιλέξει για να ειδοποιείται (μέσω push ειδοποιήσεων) κάθε φορά που η εφαρμογή έχει νέο περιεχόμενο.

Αυτό και μόνο. Το Ping, λογικά, μελλοντικά θα αυξήσει τις κατηγορίες θεμάτων του, θέλοντας να γίνει μία εφαρμογή με καθημερινή ενημέρωση προς όσους ενδιαφέρονται.

Πηγή: The Next Web

Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, έχει απενεργοποιηθεί από την υπηρεσία.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑