Πώς να μετατρέψετε το LinkedIn προφίλ σας σε βιογραφικό

Ημ/νία: 29 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες, οι οποίοι γεμίζουν τα προφίλ τους με κάθε λογής πληροφορίες τις οποίες μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα βιογραφικό. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που το χρησιμοποιούν ως ένα online βιογραφικό, με τις περισσότερες εταιρίες στο εξωτερικό να ζητούν το LinkedIn προφίλ των υποψηφίων για να το ελέγξουν. Στην Ελλάδα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, έχουμε μείνει στα χαρτιά ή στην αποστολή των βιογραφικών μέσω email.

linkedin resume

Δε θα ήταν ωραίο να μπορούσατε να μετατρέψετε το LinkedIn προφίλ σας σε βιογραφικό το οποίο δέχεται εκτύπωση ή αποστέλλεται εύκολα μέσω email; Μπορείτε να το κάνετε μέσω του εργαλείου Resume Builder, το οποίο προέρχεται από την ομάδα LinkedIn Labs.

Πραγματοποιώντας σύνδεση με τον LinkedIn λογαριασμό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά βιογραφικά από το επαγγελματικό προφίλ σας. Κάθε βιογραφικό μπορεί να έχει ένα εκ των 11 διαθέσιμων θεμάτων (templates), με τις πληροφορίες του προφίλ να εισάγονται αυτόματα. Κάθε χρήστης μπορεί να αλλάξει τη σειρά των πληροφοριών ενός βιογραφικού, όχι όμως και να τις επεξεργαστεί.

Το βιογραφικό στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online διαμοιρασμό μέσω συνδέσμου ή για download σε μορφή PDF.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑