Πώς να διαβάζετε κρυφά τα Facebook μηνύματα σε Android!

Ημ/νία: 22 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν διαβάζουμε Facebook μηνύματα από την κινητή συσκευή μας, τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε σε καταστάσεις στις οποίες έχουμε περιορισμένο χρόνο. Μπορεί είτε να περιμένουμε στη στάση για να έρθει το λεωφορείο, είτε να καθόμαστε με παρέα σε κάποια καφετέρια, κλπ.

Το θεωρώ αγένεια να διαβάσουμε ένα μήνυμα στο οποίο δε θα προλάβουμε να απαντήσουμε, τη στιγμή που ο αποστολέας του μηνύματος θα δει πως το μήνυμα του διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε. Αφήστε που μπορεί να δημιουργηθεί και παρεξήγηση από το πουθενά.

Είχαμε δει παλαιότερα πώς μέσα από υπολογιστή και συγκεκριμένα μέσα από Google ChromeMozilla Firefox και άλλους browsers, υπάρχει η δυνατότητα για απόκρυψη της ένδειξης «Διαβάστηκε» στο Facebook chat, όταν διαβάζουμε μηνύματα μέσα σε μια συνομιλία. Πλέον, απόκρυψη της ένδειξης μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω Android συσκευών!

Facebook Privy Chat for Android

Υπάρχει μία εφαρμογή στο Google Play με ονομασία Privy chat, της οποίας η λειτουργία είναι πολύ απλή. Αμέσως μόλις ο χρήστης εγκαταστήσει την εφαρμογή και συνδεθεί με τα στοιχεία του Facebook λογαριασμού του, θα δει στην οθόνη του όλες τις συνομιλίες του από το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο.

Κάθε συνομιλία φέρει ως ένδειξη στο αριστερό μέρος ένα εικονίδιο για τη διαθεσιμότητα του χρήστη όταν είναι online, ενώ στο δεξί μέρος υπάρχει ένα εικονίδιο ματιού, το οποίο όταν είναι ανοικτό υποδηλώνει πως έχουμε στείλει την ένδειξη «Διαβάστηκε» στο χρήστη της συνομιλίας, ενώ όταν είναι κλειστό υποδηλώνει πως ο άλλος χρήστης δε γνωρίζει αν έχουμε διαβάσει ή όχι το μήνυμα του.

Η εφαρμογή Privy chat χρησιμοποιείται για κρυφή προβολή των Facebook μηνυμάτων, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή της ένδειξης «Διαβάστηκε». Αυτό μπορεί να γίνει μονάχα μέσω της εφαρμογής FB Messenger. Το Privy chat φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά ακόμη και όταν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί στο FB Messenger, ενώ μπορεί επίσης και εμφανίζει όλους τους συνδεδεμένους στο chat φίλους του χρήστη, ακόμη κι όταν ο ίδιος εμφανίζεται offline.

Τέλος, εκτός από προβολή μηνυμάτων, ο χρήστης μπορεί κανονικά να στέλνει μηνύματα σε συνομιλίες μέσω του Privy chat.

Πηγή: LifeHacker

Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, έχει απενεργοποιηθεί από την υπηρεσία.

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑