Η σελίδα εφαρμογών στις ρυθμίσεις του Facebook ανανεώθηκε!

Ημ/νία: 17 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στη σελίδα εφαρμογών στις ρυθμίσεις του Facebook, θα παρατηρήσετε πως η σελίδα ανανεώθηκε μετά από πολύ καιρό. Πλέον, η νέα σελίδα διαθέτει σε δύο διαφορετικές κατηγορίες τις εφαρμογές στις οποίες οι χρήστες έχουν συνδεθεί με τον Facebook λογαριασμό τους και τις εφαρμογές στις οποίες οι χρήστες έχουν συνδεθεί ανώνυμα.

new facebook apps settings page

Η ανανεωμένη σελίδα εφαρμογών βοηθά τους χρήστες να διακρίνουν ευκολότερα τις εφαρμογές τις οποίες χρησιμοποιούν με τον FB λογαριασμό τους και τα δικαιώματα τα οποία έχουν δώσει σε αυτές. Η αφαίρεση των εφαρμογών γίνεται με τον ίδιο εύκολο τρόπο, περνώντας το ποντίκι πάνω από μια εφαρμογή και πατώντας το εικονίδιο «x».

new facebook apps settings page

Τέλος, στη σελίδα υπάρχουν κάποιες παραπάνω επιλογές, όπως αν οι χρήστες επιθυμούν να χρησιμοποιούν τις Facebook εφαρμογές ή να βλέπουν πληροφορίες των φίλων τους εκτός Facebook, ποιες πληροφορίες τους επιτρέπουν στους φίλους τους να προβάλλουν στις εφαρμογές τους, και τέλος ποιο θα είναι το κοινό στις δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται από παλιές εκδόσεις του Facebook για κινητά.

Πηγή: Facecrooks

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑