«Γέλιο – Μάθηση – Προσφορά» για το ψηφιακό σχολείο του YouTube!

Ημ/νία: 9 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μπορεί οι δικοί μας μαθητές στην Ελλάδα να ξεκινούν τα μαθήματα στα σχολεία στις 11 Σεπτέμβρη, το σχολείο του YouTube όμως ξεκινά τα δικά του ψηφιακά «μαθήματα» σήμερα, 08 Σεπτεμβρίου, τα οποία θα διαρκέσουν έως και τις 12 Σεπτεμβρίου. Το σύνθημα του είναι «Laugh, Learn, Give».

the school of youtube

Μέσα σε αυτές τις 5 ημέρες, διάφοροι γνωστοί YouTube celebrities θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ή και να διδάξουν, με τους χρήστες να βλέπουν όλα τα βίντεο των ημερών αυτών στο επίσημο κανάλι του YouTube.

Γέλιο, μάθηση και… προσφορά αναμένει η ομάδα του σχολείου του YouTube από τους χρήστες, σύμφωνα με το μότο που είδαμε προηγουμένως. Το ψηφιακό σχολείο δεν ανοίγει τυχαία την περίοδο αυτή, καθώς τώρα οι περισσότεροι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία, με πολλούς μαθητές να μην έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Το YouTube θέλοντας να βοηθήσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Comic Relief να στείλει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί στα σχολεία, μέσα από το δικό του ψηφιακό σχολείο θα υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους τους χρήστες να προσφέρουν ένα οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑