Η νέα έκδοση Skype φέρνει ομαδικές φωνητικές κλήσεις σε iPhone!

Ημ/νία: 5 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Skype ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση 5.4 της δημοφιλούς chat εφαρμογής φέρνει στους iPhone χρήστες τις ομαδικές φωνητικές κλήσεις. Μάλιστα, η λειτουργία αυτή καταφθάνει για πρώτη φορά στα smartphones.

skype for iphone group audio calls

Κάθε ομαδική συνομιλία στο Skype απέκτησε στο κάτω μέρος την επιλογή για κλήση των συμμετεχόντων σε αυτή. Προς το παρόν, μέχρι και 4 χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να συνομιλούν φωνητικά, αν και η ανακοίνωση αναφέρει πως ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να δουν ποιοι χρήστες από την ομαδική συνομιλία συμμετέχουν σε αυτή και ποιοι όχι. Επίσης, ο δημιουργός θα έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί χρήστες χωρίς να χάνεται η κλήση. Τέλος, κάθε κλήση μπορεί να μετατραπεί σε ομαδική κλήση μέσω του κατάλληλου εικονιδίου προσθήκης επαφών στην κλήση.

Κατεβάστε το Skype για iOS μέσω του App Store.

Πηγή: Skype Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑