Η ανάγνωση των Reddit AMA γίνεται πανεύκολη στις κινητές συσκευές!

Ημ/νία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία από τις δημοφιλέστερες λειτουργίες του Reddit είναι η AMA, ή αλλιώς «Ask Me Anything». Διάφοροι διάσημοι celebrities και μη, όπως οι Barack Obama, Bill Gates, Bill Murray κλπ, συντονίζονται για συγκεκριμένη ώρα στο Reddit απαντώντας οποιεσδήποτε απαντήσεις των αναγνωστών του site.

Reddit AMA iOS app

Κάθε AMA περιέχει απανωτά σχόλια, τα οποία φυσικά και δεν απαντώνται όλα, είτε λόγω του περιεχομένου τους, είτε λόγω του περιορισμένου χρόνου. Δείτε για παράδειγμα το AMA του Barack Obama. Πραγματικά χαμός, μιας και είναι το δημοφιλέστερο AMA.

Η ομάδα του Reddit κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή «Ask Me Anything — official reddit AMA» για iOS συσκευές, με την Android έκδοση να κάνει την εμφάνιση της μέσα στις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να λύσει σημαντικά προβλήματα των AMA. Update: Κυκλοφόρησε η Android εφαρμογή.

Reddit AMA iOS app

Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες των κινητών συσκευών μπορούν να είναι ενήμεροι για όλα τα AMA τα οποία πραγματοποιούνται, ακόμη και για τα live μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή μέσω της ένδειξης «ACTIVE», ώστε να γράψουν τις ερωτήσεις τους. Επίσης, η εφαρμογή επιτρέπει το φιλτράρισμα των σχολίων και εμφανίζει μονάχα όσες ερωτήσεις έχουν απαντηθεί από εκείνον ο οποίος διοργανώνει το AMA. Τέλος, τα AMA χωρίζονται σε κατηγορίες για εύκολη εύρεση όσων ενδιαφέρουν το χρήστη και η ανάγνωση τους είναι πιο εύκολη στις μικρότερες οθόνες των κινητών συσκευών.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑