Το YouTube απέκτησε επιλογή για upload βίντεο από το Google+!

Ημ/νία: 1 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Google συνεχίζει να κάνει αλλαγές οι οποίες εξυπηρετούν τη συνεργασία των διαφόρων υπηρεσιών της. Αυτή τη φορά, μία νέα επιλογή κάνει την εμφάνιση της στο YouTube, η οποία επιτρέπει το απευθείας ανέβασμα βίντεο από το Google+ προφίλ ενός χρήστη.

import google plus video to youtube

Αν επισκεφθείτε τη σελίδα ανεβάσματος (ή μεταφόρτωσης) ενός βίντεο στο YouTube, τότε θα παρατηρήσετε πάνω δεξιά την επιλογή «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ» με την ένδειξη «Εισαγάγετε τα βίντεό σας από το Google+» και το λογότυπο του Κοινωνικού Δικτύου.

Με το πάτημα της επιλογής, αυτόματα ανοίγει ένα νέο πλαίσιο το οποίο επιτρέπει την ταξινόμηση των Google+ βίντεο σε όλα τα βίντεο, στα auto backup και στα άλμπουμ του χρήστη. Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πολλαπλά βίντεο για upload, καθώς επίσης και να δει την προεπισκόπηση του κάθε βίντεο πατώντας το εικονίδιο «play» στο κέντρο του κάθε βίντεο.

Η νέα λειτουργία του YouTube είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς τόσο η auto backup λειτουργία του Google+ στις κινητές συσκευές, όσο και τα διάφορα εφέ του auto awesome και οι βελτιώσεις στο βίντεο, διαθέτουν στο χρήστη βίντεο τα οποία αποθηκεύει στο Google+ προφίλ του και τα έχει μαζί του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑