Τα Foursquare tips απέκτησαν ημερομηνία… λήξης!

Ημ/νία: 27 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Foursquare κυκλοφόρησε πρόσφατα σε ολοκαίνουρια εφαρμογή, με νέες λειτουργίες για την εξερεύνηση τοποθεσιών. Αφού είδαμε πώς τα tips χρηστών απέκτησαν βαρύτητα με τη λειτουργία expertise, τώρα μαθαίνουμε για ένα νέο χαρακτηριστικό τους.

Foursquare

Τα Foursquare tips απέκτησαν ημερομηνία λήξης! Λόγω του ότι υπάρχουν είτε events σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους σε μια τοποθεσία, είτε προσφορές, εκπτώσεις κλπ, οι χρήστες πλέον μπορούν να ρυθμίζουν τη χρονική διάρκεια ενός tip το οποίο αφήνουν και αυτό ύστερα θα αυτοκαταστρέφεται.

foursquare ephemeral tips

Η επιλογή για ρύθμιση της χρονικής διάρκειας ενός tip βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος κατά τη διάρκεια δημιουργίας του tip, όπως φαίνεται από την παραπάνω εικόνα. Το Foursquare προτείνει συγκεκριμένες χρονικές περιόδου, αλλά οι χρήστες μπορούν με την τελευταία επιλογή να διαλέξουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης του tip ή φυσικά να επιλέξουν το tip τους να μείνει για πάντα διαθέσιμο προς προβολή με την πρώτη επιλογή.

Πηγή: Foursquare Blog

Η πρώτη εικόνα προέρχεται από το Mashable.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑