Νέο Foursquare σε μια εβδομάδα με τη νέα λειτουργία «expertise»!

Ημ/νία: 2 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του Foursquare, καθώς από τότε που η εφαρμογή έσπασε σε δύο μέρη και γνωρίσαμε τη νέα εφαρμογή Swarm, όλοι περιμένουν να δουν τι ακριβώς σκεφτόταν η ομάδα της εφαρμογής με το νέο Foursquare app, το οποίο επιτέλους θα δούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Ήδη, πήραμε μία γεύση από τις πρώτες εικόνες της εφαρμογής και το νέο λογότυπο, το οποίο θυμίζει λογότυπο σούπερ ήρωα, και τώρα μαθαίνουμε μέσω του επίσημου blog για μια νέα λειτουργία με την ονομασία «expertise».

new foursquare expertise

Πάνω από 9 εκατ. χρήστες επέλεξαν να αφήσουν tip σε κάποια Foursquare τοποθεσία στο παρελθόν και η ομάδα της εφαρμογής θέλει να τιμήσει αυτούς τους χρήστες, αλλά και τους νέους που θα αποφασίσουν να αφήσουν tips, μετατρέποντας τους σε… εμπειρογνώμονες!

Όπως φαίνεται, τόσο ο αριθμός των tips, όσο και τα likes και saves που δέχονται τα tips από τους υπόλοιπους χρήστες όταν επισκέπτονται μια τοποθεσία, θα μετατρέπουν ένα χρήστη σε «ειδικό» σε συγκεκριμένες κατηγορίες τοποθεσιών (π.χ. σε πιτσαρίες) ή ακόμη και σε γειτονιές/πόλεις (π.χ. στη Αθήνα).

new foursquare expertise

Τα tips ενός ειδικού αναμένεται να κερδίζουν υψηλότερες θέσεις σε σύγκριση με τα σχόλια των απλών χρηστών, ενώ επίσης θα αναγράφεται η ένδειξη «expertise in (x)» κάτω από το tip ενός «ειδικού».

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑