Διέρρευσε η νέα μουσική υπηρεσία της Google, YouTube Music Key!

Ημ/νία: 19 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι φήμες σχετικά με μία συνδρομητική μουσική υπηρεσία μέσα στο YouTube πάνε κι έρχονται καιρό. Σύμφωνα, όμως, με το Android Police και τις εικόνες τις οποίες αποκλειστικά δημοσίευσε, φαίνεται πως η Google βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση της νέας υπηρεσίας YouTube Music Key.

youtube music key

Η υπηρεσία θα προσφέρει στους χρήστες λειτουργίες όπως offline αναπαραγωγή μουσικής, streaming μουσικής χωρίς διαφημίσεις σε κινητά και υπολογιστές, μουσική στο παρασκήνιο για τις κινητές συσκευές. Όλα τα προηγούμενα στην τιμή των 10 δολαρίων το μήνα, με τη δυνατότητα για δοκιμή 30 ημερών της υπηρεσίας.

Αυτό που θα κάνει την υπηρεσία να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, όπως το Spotify, το Beats κλπ, είναι το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαθέτει το YouTube, όπως συναυλίες, covers και remixes.

Η Google διαθέτει ήδη μία συνδρομητική υπηρεσία με ονομασία Google Play All Access, η οποία φαίνεται πως θα μετονομασθεί σε Google Play Music Key και ίσως ενωθεί με την υπηρεσία YouTube Music Key ή οι δύο υπηρεσίες μπορεί και να συνεργαστούν. Είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε τέτοιες λεπτομέρειες.

youtube music key

youtube music key

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑