Twitter πείραμα εμφανίζει τα favorites όπως τα retweets!

Ημ/νία: 18 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Twitter φαίνεται πως ψάχνει διάφορους νέους τρόπους για να προσθέσει περιεχόμενο στην αρχική σελίδα των χρηστών, κάτι το οποίο είναι ενοχλητικό για όσους ακολουθούν πολλούς χρήστες και ήδη έχουν μία πολύ γεμάτη αρχική σελίδα.

twitter favorites as retweets

Μετά το πρόσφατο πείραμα λόγω του οποίου αρκετοί χρήστες βλέπουν περιεχόμενο από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθούν οι ίδιοι, ένα νέο πείραμα έρχεται να εμφανίσει στην αρχική σελίδα tweets τα οποία έχουν γίνει favorite από όσους ακολουθούμε.

Η λειτουργία του favorite χρησιμοποιείται από τους χρήστες για διάφορους λόγους, είτε για να σώσουν ένα tweet με σύνδεσμο και να το δουν κάποια άλλη στιγμή, είτε για να ευχαριστήσουν κάποιον χρήστη, είτε για να δηλώσουν πως είδαν ένα tweet κλπ. Είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται περισσότερο ιδιωτικά, αν και κάθε προφίλ περιέχει λίστα με όλα τα favorites που έχει κάνει ο χρήστης.

Το νέο πείραμα, λοιπόν, εμφανίζει τη λειτουργία του favorite ως retweet σε συγκεκριμένα tweets, ευτυχώς όχι σε όλα.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑