Tweets από χρήστες που δεν ακολουθείτε με νέο Twitter πείραμα

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η αρχική σελίδα του Twitter εμφανίζει στο χρήστη είτε tweets από χρήστες τους οποίους ακολουθεί, είτε tweets χρηστών τα οποία έχουν γίνει retweet από χρήστες τους οποίους ακολουθεί, είτε tweets διαφημίσεις από χρήστες οι οποίοι πληρώνουν γι’αυτό. Όλα τα προηγούμενα είναι συνηθισμένα και αποδεκτά από τους χρήστες.

twitter

Ένα νέο πείραμα του Κοινωνικού Δικτύου προσθέτει στην αρχική σελίδα των χρηστών νέο περιεχόμενο. Αν ξαφνικά εμφανιστεί στην αρχική σελίδα σας ένα tweet από χρήστη τον οποίο δε γνωρίζετε και δεν αποτελεί retweet ή διαφήμιση, τότε το tweet αυτό θα έχει εμφανιστεί σε εσάς από κάποιο χρήστη τον οποίο ακολουθεί ένας χρήστης τον οποίο εσείς ακολουθείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter δοκιμάζει επεξήγηση των δημοφιλών hashtags

Ένα tweet, επομένως, μπορεί να προέρχεται από ένα χρήστη δευτέρου βαθμού, τον οποίο δεν ακολουθείτε εσείς, αλλά τον ακολουθεί κάποιος τον οποίο εμπιστεύεστε. Πάνω από το tweet θα υπάρχει η ένδειξη «(user) follows», ως επεξήγηση για την εμφάνιση του tweet. Δείτε το tweet από το BuzzFeed στην παρακάτω εικόνα.

tweets from people you dont follow

Πηγή: ReadWrite

Υ.Γ. Η 2η εικόνα προέρχεται από το συγκεκριμένο tweet.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑