Το Twitter ανακοίνωσε τον τύπο διαφήμισης Promoted Video

Ημ/νία: 12 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά από δοκιμές ενός νέου Twitter card για βίντεο και αφού όλα πήγαν καλά και το engagement ήταν ικανοποιητικό, όπως επίσης και οι προβολές βίντεο, το Twitter ανακοίνωσε τη δοκιμαστική (beta) λειτουργία του νέου τύπου διαφήμισης Promoted Video.

twitter promoted video

Μέσα από τη διαφήμιση Promoted Video, διαφημιστές, ΜΜΕ και κάποιοι verified users, θα έχουν αρχικά τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του Twitter Amplify και να προβάλουν τα βίντεο τους στοχευμένα. Κάθε βίντεο θα φέρει μία εικόνα προεπισκόπηση με ένα play button στο κέντρο, και μόνο αν κάποιος χρήστης ξεκινήσει την αναπαραγωγή βίντεο θα χρεώνεται ο διαφημιστής. Ακολουθείται δηλαδή το πρότυπο πληρωμής CPV (Cost Per View), δηλαδή κόστος ανά προβολή.

twitter promoted video

Τέλος, μαζί με το νέο τύπο διαφήμισης Promoted Video έρχονται και κάποιες προσθήκες στα analytics, όπως σε τι ποσοστό ολοκλήρωσαν οι χρήστες την προβολή ενός βίντεο, σύγκριση προβολών των οργανικών και επί πληρωμή βίντεο κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δημιουργία Twitter διαφημίσεων μόλις έγινε εύκολη υπόθεση!

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑