Η δημιουργία Twitter διαφημίσεων μόλις έγινε εύκολη υπόθεση!

Ημ/νία: 9 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Twitter ανακοίνωσε ένα νέο περιβάλλον για τη δημιουργία διαφημίσεων, τις αναφορές και τον τρόπο πληρωμής των διαφημίσεων. Η δημιουργία promoted tweets και promoted accounts είναι πιο εύκολη από ποτέ.

twitter select a campaign objective

Το νέο περιβάλλον επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το λόγο για τον οποίο θέλουν να διαφημιστούν, διαλέγοντας είτε για να αυξήσουν τους followers τους, είτε για να μεταφέρουν χρήστες στο site τους, είτε για να αυξήσουν το engagement ενός tweet κλπ. Με τον τρόπο αυτό, το Twitter μπορεί και τους προτείνει ύστερα τον κατάλληλο τύπο διαφήμισης για το μέγιστο αποτέλεσμα.

twitter create your ad

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, οι προτάσεις που κάνει το Twitter για τον κατάλληλο τύπο διαφήμισης φέρνουν και το καλύτερο Return On Investment (ROI). Η χρέωση γίνεται μονάχα όταν ο χρήστης αντιδράσει με τη διαφήμιση. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση εφαρμογής στο Twitter θα χρεώσει το διαφημιστή μονάχα όταν ο χρήστης δει τη διαφήμιση και κάνει κλικ για να εγκαταστήσει την εφαρμογή.

twitter ad report metrics

Τέλος, κάθε τύπος διαφήμισης προσφέρει και διαφορετικά metrics για να ελεγχθεί η απόδοση της διαφήμισης. Για παράδειγμα, μια Twitter διαφήμιση ενός site θα προσφέρει metrics με το συνολικό αριθμό κλικ των συνδέσμων, καθώς επίσης και με τη χρέωση ανά κλικ συνδέσμου.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑