Το Facebook απαγορεύει στις σελίδες να ζητούν likes με αντάλλαγμα

Ημ/νία: 8 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook προχώρησε σε ανανέωση της Πολιτικής της Πλατφόρμας του, έχοντας δύο πολύ σημαντικές προσθήκες όσον αφορά τα παιχνίδια και τη σωστή χρήση.

facebook begging for likes

Όσον αφορά τα παιχνίδια, όσα διαθέτουν υποχρεωτικές ή προαιρετικές πληρωμές εντός παιχνιδιού, θα πρέπει αυτό οπωσδήποτε να αναγράφεται στην περιγραφή του παιχνιδιού, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι ενήμεροι.

Όσον αφορά τη σωστή χρήση, οι σελίδες θα πρέπει να πάψουν να ζητούν από τους χρήστες να κάνουν like σε αυτές, έτσι ώστε ύστερα να λάβουν κάποια ανταμοιβή, ή να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν κάποια εφαρμογή της σελίδας. Τέρμα και οι διαγωνισμοί μέσω like στις σελίδες.

Αυτό που επιτρέπεται από τις σελίδες, είναι οι εφαρμογές τους να επιτρέπουν τη σύνδεση του χρήστη με τον Facebook λογαριασμό του, τα check-in, ακόμη και τις προσφορές.

Με πιο απλά λόγια, ένα Like θα πρέπει να προέρχεται από το ενδιαφέρον του χρήστη για μια σελίδα και όχι επειδή αναγκάστηκε να το κάνει. Οι προγραμματιστές έχουν περίπου 3 μήνες μπροστά, έως τις 5 Νοεμβρίου 2014, ώστε να συμμορφωθούν με τα προηγούμενα.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑