Το Vine για iOS δέχεται καλύτερη διαχείριση ειδοποιήσεων και κοινοποιήσεων

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Vine προχώρησε σε ενημέρωση της iOS έκδοσης της δημοφιλούς social εφαρμογής, φέρνοντας καλύτερη διαχείριση ειδοποιήσεων, περισσότερες επιλογές κοινοποίησης και νέα μπάρα μενού.

vine for ios

Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, οι χρήστες μπορούν μέσω των ρυθμίσεων και της επιλογής «Notifications» να ρυθμίσουν για τι θα ειδοποιούνται μέσω push ειδοποιήσεων και μέσω της καρτέλας «Activity». Επίσης, το σήμα του Vine μπορεί πλέον και δείχνει από το μενού εφαρμογών τον αριθμό των αδιάβαστων αντικειμένων από την καρτέλα «Activity» και των αδιάβαστων μηνυμάτων.

Όσον αφορά τις επιλογές κοινοποίησης μετά την εγγραφή ενός βίντεο, πλέον οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα δημοσιεύσουν δημόσια ένα βίντεο ή θα το στείλουν ιδιωτικά μέσω ενός προσωπικού μηνύματος. Δε χρειάζεται πλέον να επιλέγετε πού θα κοινοποιήσετε το βίντεο πριν την εγγραφή του.

Τέλος, οι επιλογές του μενού βρίσκονται πλέον στη νέα μπάρα μενού στο κάτω μέρος της εφαρμογής, κάτι το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται με ένα πάτημα και όχι με δύο, όπως προηγουμένως. Επίσης, θα παρατηρήσετε πως ενώ βρίσκεστε στην αρχική σελίδα ή στη σελίδα προφίλ ενός χρήστη, η πάνω μπάρα εξαφανίζεται όσο κάνετε scrolling για μεγαλύτερη χρήση της οθόνης.

Πηγή: Vine Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑