Το Twitter δοκιμάζει επεξήγηση των δημοφιλών hashtags

Ημ/νία: 5 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter θέλει να διευκολύνει τους χρήστες του, δοκιμάζοντας επεξήγηση των δημοφιλών hashtags στην iOS εφαρμογή του, όπως πρώτη παρατήρησε η ομάδα της Wall Street Journal.

twitter hashtag explanation

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, hashtags όπως τα #oitnb, #manutd, #hhldn και #rt, μπορούν να μπερδέψουν αρκετούς χρήστες ως προς τη σημασία τους. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή ακριβώς κάτω από τα hashtags εξηγεί τις ονομασίες τους, οι οποίες είναι με τη σειρά οι Orange Is The New Black, Manchester United, Hacks Hackers London και Russia Today.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tweets από χρήστες που δεν ακολουθείτε με νέο Twitter πείραμα

Αν και χρήσιμη λειτουργία, πολλές φορές ένα hashtag μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραπάνω από ένα σκοπό, όπως για παράδειγμα το #rt. Η εφαρμογή το εξήγησε ως Russia Today, αν και επίσης θα μπορούσε να σημαίνει ReTweet.

Τέλος, σύμφωνα με την Wall Street Journal, υπήρξαν hashtags τα οποία δεν είχαν επεξήγηση, όπως το #MH17 το οποίο αναφέρεται στην Πτήση MH17.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑