Το Facebook για Windows Phone με νέο design και λειτουργίες

Ημ/νία: 6 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως το Facebook ασχολείται κυρίως με τις Android και iOS εφαρμογές του, και λιγότερο με την Windows Phone εφαρμογή του, η οποία υστερεί σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Παρόλα αυτά, η Microsoft διέθεσε ένα μεγάλο update στην εφαρμογή του Facebook για Windows Phone, η οποία φέρνει νέο design και λειτουργίες.

Facebook for Windows Phone big update

Το νέο design της εφαρμογής μοιάζει με το design στις αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS, με τη μόνη διαφορά πως δεν υπάρχει εικονίδιο για τα μηνύματα παρέα με τα εικονίδια του οριζόντιου μενού, αλλά υπάρχει εικονίδιο του Messenger στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Πλέον, η εφαρμογή μπορεί και συνεργάζεται με τον Messenger.

Στις νέες λειτουργίες κατατάσσονται λειτουργίες οι οποίες δοκιμάστηκαν προηγουμένως στην beta έκδοση της εφαρμογής. Αυτές είναι το ανέβασμα βίντεο από τη συσκευή προς το Facebook μέσω της εφαρμογής, η σύνδεση της εφαρμογής με το People Hub για Windows Phone 8.1 συσκευές κ.α.

Τέλος, η εφαρμογή υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες.

Πηγή: Blogging Windows

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑