Το πρώτο update του Slingshot βοηθά τις συνομιλίες των χρηστών

Ημ/νία: 1 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Slingshot, ή αλλιώς η εφαρμογή ανταγωνιστής του Snapchat με τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα από πλευράς Facebook, δέχτηκε το πρώτο update. Με αυτό, η εφαρμογή βοηθά τις συνομιλίες των χρηστών επιτρέποντας αντιδράσεις στις αντιδράσεις και επίσης βοηθά τους χρήστες στην εύρεση των φίλων τους.

slingshot reactions to reactions

Δείτε την παραπάνω εικόνα. Ο χρήστης Joey στέλνει μια εικόνα στο χρήστη Drew, ο οποίος στη συνέχεια επιλέγει την αντίδραση, η οποία του επιτρέπει να δει την εικόνα και επί τόπου να δείξει την αντίδραση του με εικόνα, βίντεο ή κείμενο. Εκείνος επέλεξε το κείμενο. Διαφορετικά, θα μπορούσε αντί για αντίδραση να επέλεγε να στείλει μια οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο, ώστε να ξεκλειδώσει την εικόνα που του έστειλε ο Joey.

Ως εδώ όλα καλά. Πριν το update, ο Joey θα έπρεπε να στείλει μια οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο για να ξεκλειδώσει την αντίδραση του Drew, όμως με το update ο Joey επιλέγει να στείλει αντίδραση στην αντίδραση του Drew. Επομένως, το νέο update του Slingshot επιτρέπει άπειρες αντιδράσεις σε αντιδράσεις, μετατρέποντας τις συνομιλίες των χρηστών σε πιο ουσιαστικές και όχι σε τυχαίες εικόνες και βίντεο.

Τέλος, η εφαρμογή Slingshot απέκτησε τη λίστα «My People», η οποία δείχνει ξεκάθαρα πόσοι Facebook φίλοι και πόσες επαφές από τη λίστα τηλεφώνου χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ώστε ο χρήστης να στείλει μήνυμα σε αυτούς.

Πηγές: Slingshot Blog, TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑