Το Facebook δοκιμάζει νέα σελίδα «About» στα προφίλ του

Ημ/νία: 31 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook φαίνεται πως δοκιμάζει μία νέα εμφάνιση των στοιχείων της σελίδας «About» σε όσα προφίλ χρησιμοποιούν ως γλώσσα την «English (US)». Το δικό μου προφίλ είναι ένα από τα τυχερά με τη νέα εμφάνιση της προηγούμενης σελίδας, η οποία δεν υπάρχει όταν ορίζω ως γλώσσα τα Ελληνικά.

facebook tests new profiles about page

Η νέα σελίδα «About» περιέχει ένα κάθετο μενού στα αριστερά και τις πληροφορίες του χρήστη στα δεξιά. Η πρώτη επίσκεψη οδηγεί στην επιλογή «Overview», η οποία συνοψίζει κάποιες σημαντικές πληροφορίες του χρήστη, όπως την εργασία, τις σπουδές, τον τόπο διαμονής και καταγωγής, τους συνδέσμους, την ημερομηνία γέννησης και τα μέλη της οικογένειας του χρήστη.

Στη συνέχεια, το κάθετο μενού διαχωρίζει εργασία και εκπαίδευση, τοποθεσίες διαμονής και καταγωγής, βασικές πληροφορίες και πληροφορίες επικοινωνίας, σχέσεις και μέλη οικογένειας, και τέλος τις πληροφορίες του χρήστη για τον εαυτό του, σε ξεχωριστές επιλογές, έχοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που έχει εισάγει ο χρήστης, σε αντίθεση με την επιλογή «Overview».

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑