Τέλος το Contacts app, το LinkedIn δίνει τη θέση του στο Connected App

Ημ/νία: 12 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε που το LinkedIn κυκλοφόρησε την iOS εφαρμογή Contacts, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούσαν να προσθέτουν επαφές στο Κοινωνικό Δίκτυο από τη συσκευή τους, το email τους και τις διάφορες υπηρεσίες ημερολογίων.

linkedin connected app for ios

Οι δυνατότητες της εφαρμογής δε σταματούσαν εκεί, όμως η ονομασία της δε βοηθούσε τους χρήστες να το καταλάβουν. Μετά από παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών της εφαρμογής, το LinkedIn αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας της σε Connected, καθώς επίσης και να βελτιώσει κάποιες λειτουργίες.

Η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες ό,τι και προηγουμένως με την προσθήκη επαφών, καθώς επίσης τους ενημερώνει για σημαντικά γεγονότα των επαφών του δικτύου τους, όπως για αλλαγή μιας θέσης εργασίας, για γενέθλια, για επετείους εργασίας κλπ. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες δε θα χάνουν τις σημαντικότερες στιγμές των επαφών τους και θα συμμετέχουν σε αυτές.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης και βοηθά τους χρήστες να μάθουν περισσότερα για όσους πρόκειται να συναντήσουν, εφόσον φυσικά εκείνοι έχουν LinkedIn λογαριασμό. Όλα αφορούν τις συνδέσεις των χρηστών, δηλαδή τους επαγγελματίες στο δίκτυο τους.

Τέλος, έχει παρατηρηθεί πως χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή Contacts είχαν έως και 6 φορές περισσότερες προβολές προφίλ, 7 φορές περισσότερα endorsements και 4 φορές περισσότερα InMail μηνύματα.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑