Πώς ένα βραχιόλι θα δώσει social διαστάσεις στο φεστιβάλ Tomorrowland

Ημ/νία: 5 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Tomorrowland είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται φέτος για 10η φορά στην πόλη Boom στο Βέλγιο, τις ημέρες 18 έως 20 και 25 έως 27 Ιουλίου. Αυτό που έχει ξεχωρίσει στο φετινό φεστιβάλ και έχει ενθουσιάσει όσους θα παρευρεθούν, είναι το social βραχιόλι.

tomorrowland social bracelet

Ονομαζόμενο ως Tomorrowland bracelet, το βραχιόλι αποστέλλεται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για το φεστιβάλ. Ακολουθώντας μία συγκεκριμένη διαδικασία ενεργοποίησης, το βραχιόλι μπορεί και συνδέεται με τον Facebook λογαριασμό του ιδιοκτήτη του και είναι έτοιμο για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ.

Όπως σε κάθε φεστιβάλ, οι γνωριμίες είναι πολλές. Στο Tomorrowland οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να κρατήσουν εύκολα επαφή και μετά το φεστιβάλ, αφού πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα καρδιάς στα βραχιόλια τους, θα αποστέλλεται αυτόματα ένα email με το Facebook λογαριασμό του καθενός στο email του άλλου.

Πηγή: Digital Magazine

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑