Νέες λειτουργίες μηνυμάτων και σχολίων για τα YouTube κανάλια!

Ημ/νία: 26 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube αποφάσισε να φέρει ένα νέο σύστημα μηνυμάτων και να βελτιώσει το υπάρχον σύστημα σχολίων για τα κανάλια του. Πάμε να δούμε τι ανακοίνωσε το δημοφιλές Κοινωνικό Μέσο βίντεο.

Νέο σύστημα YouTube μηνυμάτων

youtube messages

Όσον αφορά το νέο σύστημα μηνυμάτων, το YouTube αναμένεται να καταργήσει το inbox (εισερχόμενα) των καναλιών μελλοντικά, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα με τη μετατροπή του σε read-only, δηλαδή επιτρέποντας στους χρήστες μονάχα να διαβάζουν τα μηνύματα τα οποία δέχονται.

Τη θέση του inbox λαμβάνουν τα Messages (Μηνύματα), τα οποία θα προβάλλουν τις συζητήσεις του χρήστη ως threaded για πιο εύκολη ανάγνωση, και θα διαθέτουν χώρους για έγκριση μηνυμάτων, απεσταλμένα μηνύματα, καθώς επίσης και φιλτράρισμα για spam.

Με το νέο σύστημα μηνυμάτων, τα κανάλια θα μπορούν να δέχονται μήνυμα από τους χρήστες του YouTube μέσω της καρτέλας about (πληροφορίες) και στη συνέχεια μέσω της επιλογής «send message» (αποστολή μηνύματος).

Βελτιωμένο σύστημα YouTube σχολίων

youtube comments

Η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να βελτιώσει το σύστημα σχολίων, δίνοντας στους ιδιοκτήτες καναλιών τη δυνατότητα να μπορούν να προβάλουν σχόλια μονάχα από τους subscribers του καναλιού τους ή δημοφιλή σχόλια, καθώς επίσης και να εγκρίνουν ή να απορρίπτουν σχόλια από την ίδια σελίδα.

Τέλος, η προσθήκη ενός πλαισίου αναζήτησης επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καναλιών να αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ή φράσεις, καθώς επίσης και hashtags ανάμεσα στα σχόλια των καναλιών τους.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑