Το Slingshot app του Facebook διαθέσιμο και στην Ελλάδα!

Ημ/νία: 26 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του Slingshot app από την ομάδα Facebook Creative Labs, μαθαίνουμε πως η εφαρμογή γίνεται διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, ξεφεύγοντας από τα όρια των ΗΠΑ.

slingshot app

Το Slingshot πρόκειται για μία εφαρμογή με αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, η οποία έχει τη λογική του Snapchat, όμως διαφέρει κυρίως σε δύο λειτουργίες. Στο Snapchat, ένα μήνυμα προβάλλεται χωρίς ο χρήστης να προβεί σε κάποια κίνηση και η διάρκεια του μηνύματος είναι μερικών δευτερολέπτων, έως ότου αυτοκαταστραφεί. Στο Slingshot, για να προβληθεί ένα μήνυμα θα πρέπει ο χρήστης πρώτα να απαντήσει στον αποστολέα του μηνύματος, στέλνοντας του είτε κάποια φωτογραφία είτε κάποιο βίντεο (15 δευτερολέπτων). Η απάντηση μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια προβολής του μηνύματος. Επίσης, ένα μήνυμα αυτοκαταστρέφεται σε αόριστο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μόλις ο χρήστης αποφασίσει να το «πετάξει» από την οθόνη του.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Slingshot κάνοντας download την εφαρμογή σε Android 4.1 και άνω, και σε iOS 7 και άνω.

Πηγή: Slingshot Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑