Πάνω από 23.000 likes για τη FB σελίδα «Οχι Κατσουρανη Με Κοστα Ρικα» σε λίγες ώρες

Ημ/νία: 25 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στην Ελλάδα, λίγο ή πολύ, όλοι είμαστε προπονητές! Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Μετά τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, το Twitter πήρε φωτιά. Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

oxi katsourani me costa rica facebook selida

Πώς φτάσαμε, όμως, ως εδώ; Κάποιοι στηρίζουν την πρόκριση στην απουσία του Κώστα Κατσουράνη, καθώς ήταν εμφανές πως η Εθνική ομάδα έπαιξε καλύτερα με 10 παίκτες απέναντι στην Ιαπωνία απ’ότι με 11 παίκτες, κάτι το οποίο σχολιάστηκε έντονα και στο Twitter.

Αμέσως μετά τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού, κάποιοι δημιούργησαν τη Facebook σελίδα «Οχι Κατσουρανη Με Κοστα Ρικα». Είναι σαφές πως οι Έλληνες φίλαθλοι ζητούν την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη από την Εθνική ομάδα, αν κρίνουμε πως μέσα σε μισή μέρα η σελίδα έχει αποκτήσει πάνω από 23.000 likes και λεπτό με λεπτό αυτά αυξάνονται συνεχώς.

Update: Λίγες ώρες μετά, η σελίδα έχει φτάσει σχεδόν τα 90.000 likes!
Update2: Μέσα σε 3 μέρες, η σελίδα έφτασε εξαψήφιο νούμερο και πιο συγκεκριμένα, ξεπέρασε τα 105.000 likes!

Πολύ έξυπνη ιδέα η δημιουργία της σελίδας!

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑