Τα πιο αστεία ελληνικά tweets του Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού!

Ημ/νία: 25 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τι πρόκριση κι αυτή που ζήσαμε! Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Μουντιάλ 2014 και δίκαια επικράτησε με σκορ 2-1 και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

tweets ellada akti elefantostou

Το τι έγινε στο Twitter, απλά δεν περιγράφεται. Αμέτρητα, κυριολεκτικά, τα tweets! Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Κατσουράνης με την απουσία του, ενώ δεν έλειψαν οι χιουμοριστικές αναφορές στα δοκάρια της Εθνικής μας ομάδας, στον Σάμαρη ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ και φυσικά στον Σαμαρά, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση του σε σημείο όπου η μπάλα «έκαιγε». Δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολιτικές αναφορές λόγω του επιθέτου του τελευταίου.


Ακολουθήστε μας στο Twitter!

Ακολουθούν τα πιο αστεία tweets του Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού, τα περισσότερα με hashtag #wc14gr, ενώ μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στα πιο χιουμοριστικά tweets του Ελλάδα – Ιαπωνία, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, καθώς επίσης και στα πιο αστεία tweets του Ελλάδα – Κόστα Ρίκα.

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον παύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑