Το LinkedIn κυκλοφόρησε εφαρμογή αναζήτησης εργασίας για το iOS

Ημ/νία: 20 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn θέλει να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες κινητών συσκευών, και συγκεκριμένα αυτών με iOS λειτουργικό, κυκλοφορώντας την εφαρμογή LinkedIn Job Search για εύρεση εργασίας εν κινήσει.

LinkedIn Job Search for iOS

Η εφαρμογή στοχεύει καθαρά στην εύρεση εργασίας, γι’αυτό και η αναζήτηση της εντοπίζει δημοσιευμένες αγγελίες εργασίας βάσει τίτλου, λέξης κλειδί ή τοποθεσίας, οι οποίες ύστερα μπορούν να φιλτραριστούν για πιο περιορισμένα αποτελέσματα.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή να κάνουν αίτηση για μία θέση εργασίας ή να κάνουν αποθήκευση για να κάνουν αίτηση κάποια άλλη στιγμή.

LinkedIn Job Search for iOS

Τέλος, η εφαρμογή μπορεί και ειδοποιεί τους χρήστες όταν κάποιος άλλος χρήστης διαβάσει μία αίτηση τους για εργασία, ή όταν μία νέα θέση εργασίας ταιριάζει με τις αποθηκευμένες θέσεις εργασίας των χρηστών, καθώς και όταν μία αποθηκευμένη αγγελία εργασίας πλησιάζει στη λήξη της.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download και χρήση μονάχα εντός των ΗΠΑ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα τη δούμε και στις υπόλοιπες χώρες.

Ακολουθεί παρουσίαση με αναλυτικότερες πληροφορίες.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑