Οι 10 πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ 2014 στο Twitter

Ημ/νία: 11 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη, καθώς ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, ή αλλιώς Mundial 2014, με τον αγώνα Βραζιλία – Κροατία. Όλα τα φώτα στραμμένα πάνω στους ποδοσφαιριστές, με όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μεταδίδουν καθημερινά αθλητικές ειδήσεις γύρω από το τουρνουά.

mundial 2014

Ανάμεσα στα Social Media, το Twitter αναμένεται να πάρει φωτιά με trending hashtags και πληθώρα καθημερινών συζητήσεων γύρω από τους αγώνες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο Twitter, με τους περισσότερους να tweet-άρουν αρκετά συχνά μάλιστα!

Η Statista δημιούργησε ένα γράφημα στο οποίο απεικονίζονται οι πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές στο Twitter, ή αλλιώς οι ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους followers. Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τους followers των ποδοσφαιριστών έως και 5 Ιουνίου του 2014.

the most popular fifa world cup players on twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Αν οι followers ήταν γκολ, ποια ομάδα θα κέρδιζε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου; [Infographic]
2) Ειδικός χώρος στο Facebook για τους fans του Μουντιάλ 2014!

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑