Ποιες τηλεοπτικές σειρές απασχόλησαν το Twitter τη σεζόν 2013-2014;

Ημ/νία: 10 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται κι αυτή η σεζόν για τις τηλεοπτικές σειρές, καθώς ένα με δύο επεισόδια μένουν να κυκλοφορήσουν για κάποιες από αυτές. Είναι γνωστό πως το Twitter συνδέεται ολοένα και περισσότερο με την τηλεόραση όσο περνά ο καιρός, καθώς η αυξημένη χρήση των smartphones και tablets το επιτρέπει αυτό.

twitter tv

Φτάνοντας, λοιπόν, προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Statista δημιούργησε ένα γράφημα στο οποίο απεικονίζεται η απήχηση των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών σειρών της σεζόν 2013-2014 στο Twitter, ή αλλιώς ο μέσος όρος των Twitter χρηστών οι οποίοι πρόβαλαν έστω ένα tweet σχετικά με κάθε νέο επεισόδιο των αναφερθέντων σειρών.

Τα δεδομένα προέρχονται από το διάστημα 1η Σεπτέμβρη 2013 έως 25 Μάη 2014 και αφορούν μονάχα tweets τα οποία δημοσιεύθηκαν από τρεις ώρες πριν έως και τρεις ώρες μετά την πρώτη προβολή ενός νέου επεισοδίου των αναφερθέντων σειρών.

tv series with biggest twitter reach

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑