Η νέα εμφάνιση των Facebook σελίδων διαθέσιμη σε όλους!

Ημ/νία: 7 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook μας είχε ανακοινώσει τη νέα εμφάνιση των σελίδων του στις αρχές Μαρτίου και μετά από τις απαραίτητες δοκιμές, ξεκίνησε μέσα στη βδομάδα να διανέμει το νέο design σε όλες τις σελίδες.

new facebook pages 2014

Οι διαχειριστές των σελίδων θα βλέπουν άμεσα τη νέα εμφάνιση και ένα μήνυμα το οποίο τους ενημερώνει πως έχουν περιθώριο δύο εβδομάδων για να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές, έως ότου η νέα εμφάνιση της σελίδας τους γίνει ορατή από τους fans της. Εκείνοι μπορούν είτε να περιμένουν, είτε να δηλώσουν πως επιθυμούν άμεσα να γίνει η μετάβαση στη νέα εμφάνιση.

new facebook pages message

Υπενθυμίζω πως η νέα εμφάνιση δίνει τέλος στις δύο στήλες αριστερά και δεξιά των δημοσιεύσεων της σελίδας και πλέον το περιεχόμενο θα εμφανίζεται μονάχα σε μία στήλη δεξιά. Στα αριστερά θα βρίσκονται διάφορα πλαίσια, όπως φωτογραφίες, πληροφορίες της σελίδας κλπ. Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να ταξινομήσουν με οποιαδήποτε σειρά επιθυμούν τα πλαίσια.

Πηγή: FB for Business

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑